Jeugd

Badminton is een mooie sport voor de jeugd!
Zoek je een leuke, actieve sport voor je kind? Badminton is daar ideaal voor! Onze badmintonclub wil onze jeugdleden (vanaf 8 jaar) op een gezellige en speelse manier kennis laten maken met badminton. Elke dinsdagavond, van 19:00 tot 20:00 uur leren onze jeugdspelers onder begeleiding van twee professionele trainers alle ins en outs van het badminton. Op een op jonge spelers gerichte trainingswijze leren zij hoe het mooie badmintonspel in elkaar zit.

Jeugdcompetitie en toernooien
Op dit moment wordt er geen competitie gespeeld. Zodra er echter voldoende jeugdleden op niveau zijn en competitie willen spelen, dan is die mogelijkheid er wel. Wij zijn namelijk lid van de Nederlandse Badmintonbond, en daar kunnen wij leden in competities inschrijven. We doen nu al wel regelmatig mee met jeugdtoernooien in omringende plaatsen. Onze jeugdleden kunnen daaraan meedoen en leuke prijzen winnen!

Lid worden?
Wil jouw kind op badminton, of denk je dat badminton een leuke sport voor hem of haar is? Kom dan vooral eens langs op dinsdagavond, 19:00 uur! Laat van te voren even weten dat je komt, dan zorgen wij dat een van de leden van het bestuur je samen met de trainer ontvangt. Je kind heeft alleen sportkleding en sportschoenen nodig, een racket kan geleend worden. Stuur een mailtje naar secretariaattolledo@gmail.com.