Algemene clubinfo

Wij badmintonnen elke dinsdagavond (met uitzondering van de basisschoolvakanties) in sporthal De Zwet in Zuidlaren (De Klencke 32). De jeugd speelt van 19.00 uur tot 20.00 uur. Er is een trainer aanwezig die ze de fijne kneepjes van onze mooie sport bijbrengt.

Volwassenen zijn vanaf 19.30 uur welkom. Uiteraard om vrij te spelen, maar ook om te trainen: vanaf 20.15 uur, voor zowel beginners als gevorderden, worden er allerlei verschillende oefeningen gedaan zodat je al snel een betere badmintonspeler wordt. Kom je voor het eerst langs? Dan hoef je alleen zaalschoenen en sportkleding mee te nemen, een racket kun je van ons lenen.

Toss-avond
Elke laatste dinsdag van de maand hebben we onze toss-avond: alle niveaus spelen dan meerdere wedstrijdjes met en door elkaar, en na afloop is er nog een hapje en drankje in de bar van de sporthal. Een leuke en gezellige afsluiter van een altijd leuke avond!

Voor het eerst meedoen?
Je bent altijd welkom! Uiteraard vinden wij het fijn dat je ons van te voren laat weten dat je langs wilt komen. Dit kun je doen door een mailtje te sturen naar secretariaattoledo@gmail.com. Je speelt bij ons altijd eerst drie keer gratis mee: genoeg tijd om de sport én de vereniging te leren kennen, dus!

Nieuwe ledenactie!
Ben je na drie keer meespelen enthousiast geworden over badminton? Als je je aanmeldt als lid, dan krijg je een badmintonracket cadeau! Lees hier meer over onze nieuwe ledenactie.

Contributie 2018-2019
Senioren: € 150,-
Training senioren: € 20,-
Jeugd: € 97,50,-
Training jeugd: € 15,-
Competitie: €12,50

Sponsors!
Wij zijn erg blij dat de volgende bedrijven ons financieel ondersteunen!
Auditiek Lammers
Ruchti schoenmode – sportshop
Daro Fashion Store
Snackbar de Pieper
Salon Vivaldi kappers & styling