Nieuwe ledenactie!

Zit je na de zomer vol sportieve energie?
Kom badmintonnen bij BC Toledo! Ontdek dat badminton misschien wel de leukste zaalsport is die er is; hij is dynamisch, intensief én vooral erg toegankelijk. Wij spelen elke dinsdagavond van 19:30 uur tot 22:00 uur in sporthal De Zwet in Zuidlaren (De Klencke 32). Je kunt drie keer gratis meedoen: zo heb je genoeg tijd om er achter te komen of badminton ook bij jou past.

Speciaal voor nieuwe leden: een badmintonracket cadeau!
Heb je drie keer meegespeeld en ben je enthousiast geworden? Dan hebben we een leuke actie voor jou: als je lid wordt van onze club, dan krijg je een badmintonracket cadeau: een prachtig begin van je badmintoncarrière! Heb je al een goed badmintonracket? Dan krijg je € 20,- korting op de contributie. Je lidmaatschap betaal je overigens naar rato: word je in januari lid, dan betaal je alleen nog de maanden tot aan de zomerstop in juni.

Direct meedoen of meer informatie?
Meedoen is heel eenvoudig: kom gewoon op dinsdagavond om 20:00 uur naar sporthal De Zwet in Zuidlaren! Je kunt direct meespelen. Uiteraard vinden wij het fijn dat je ons van te voren laat weten dat je langs wilt komen. Dit kun je doen door een mailtje te sturen naar secretariaattoledo@gmail.com. Wil je meer weten over onze badmintonclub of heb je andere vragen? Stel ze gerust!

We zien je graag op dinsdagavond in Sporthal de Zwet in Zuidlaren!